divendres, 23 de setembre del 2011

Premi literari Delta de narrativa escrita per dones

Presentació del VI Premi Literari Delta La resta d'imatges AQUÍ
El dijous 19 d'abril, la sala d'actes de la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues de Llobregat, es va quedar petita per acollir l'allau de persones que es van apropar a la presentació de l'obra guanyadora del Premi Delta.
Una mica d'història...
El passat 20 de setembre es va fer la reunió tècnica de tots els Ajuntaments participants a la sisena edició del Premi literari Delta de narrativa escrita per dones. Un cop acabat el termini per presentar-s'hi, el passat 12 de setembre de 2011, es va fer un recompte de totes les obres lliurades als diferents ajuntaments, 16 en total.
Aquest premi va nèixer amb els objectius de fer visibles les aptituts creatives de les dones escriptores així com encoratjar-les a desenvolupar els seus potencials artístics a través de l'escriptura. El veredicte es farà públic en l'acte de lliurament de premis, el dimecres 30 de novembre de 2011 a Esplugues de Llobregat, ajuntament amfitrió. Aquesta convocatòria és bianual, i l'any 2012, s'editarà l'obra guanyadora. Cada edició, una ciutat diferent de les organitzadores del Premi, es fa càrrec de l'organització i és l'amfitriona. Per conèixer l'història del Premi podeu anar al bloc del Premi Delta. Recordem que en la primera edició la guanyadora i la finalista van ser dues dones del Prat. Sònia López Vicente, segona començant per la dreta, pratenca que va guanyar la primera edició.

Imatges del 30 de novembre a Esplugues de Llobregat on es va fer públic el veredicte del Jurat: http://www.flickr.com/photos/donesdelprat/sets/72157628430042647/