dimarts, 24 de juliol del 2012

9a Trobada de Dones del Prat



Imatges 9a Trobada de Dones


Resportatge audiovisual de elprat.tv
Més de 120 participants entre infants i dones.

Com ha estat habitual, aquesta Jornada es fa ressò de l'actualitat, i és per això que inaugurem amb la conferència Preparades per liderar el futur a càrrec de Milagros Pérez Oliva, periodista amb una llarga trajectòria que treballa al diari El País, Defensora del lector d'aquest mitjà de comunicació (fins al març de 2012).
Els reptes i la realitat canviant que ens envolta, serà el fil conductor del taller (A) Educar en el segle XXI dinamitzat per Laura Torrabadella, sociòloga, organitzat amb el Departament municipal d'Educació; així com l'empresariat  femení serà l'eix central del taller (B) Emprenedores pratenques amb la presentació de diverses empresàries de la ciutat, organitzat amb el Centre de Promoció Econòmica. Per primer cop, comptarem amb un taller en format familiar (C) Arts plàstiques en família, que s'ha pogut organitzar gràcies a la col.laboració del projecte Joc del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. I com que no hi ha res més transformador que  l'optimisme, s'ofereix un taller (D) de Clown, a càrrec d'Arnau Puig del Teatre Kaddish del Prat.

A la cloenda, gaudirem del talent jove i creatiu local, Úrsula Rilo Garrido amb el seu grup de Hip hop.

Les participants que necessitin fer ús de la ludoteca infantil (de 3 a 10 anys) cal que facin reserva prèvia a dones@elprat.cat tel. 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603

Aprofiteu per gaudir d'un espai de formació i reflexió, des de la perspectiva de les dones; per trobar-vos amb altres pratenques que estan tirant endavant projectes interessants. Gràcies a totes, especialment a les vocals del Consell de les Dones que inspiren i són motor d'aquest projecte. Us hi esperem!

Agenda web muncicipal
Notícia a Cases d'en Puig
Conclusions edicions anys anteriors
Audiovisuals 2009, 2010 i 2011